Reklama

Znany youtuber odwiedził Wyszków. Testował nasze smaki

Redakcja wdi24
14/01/2025 17:05

Kebson, od czerwca 2016 roku prowadzący na Facebooku stronę poświęconą kebabom „Kebson – Podróże Za Jedzeniem”, to prawdziwy pasjonat odkrywania smaków. Od 2017 roku działa również na YouTube, gdzie – jak sam pisze – „stara się znaleźć głównie najlepsze kebaby na świecie”. Swoje podróże dokumentuje w formie vlogów, które publikuje na TikToku, Instagramie i Facebooku, zdobywając tam ponad 100 tys. obserwatorów.

„Pozdrawiam z Wyszkowa. Trzy lokale nagrane, a na pierwszy strzał pizza i kebsy z Pokusy” – napisał kilka dni temu w mediach społecznościowych. Teraz udostępnia relacje ze swojej wizyty.

Kebson odwiedził m.in. Pokusę, Ultimatum oraz budkę przy szpitalu

„W Wyszkowie widzowie prosili bardzo o Bar Ultimatum, więc nagrałem” – poinformował. O budce przy szpitalu dodał: „Tak się kiedyś jadło, droga młodzieży. Jak używam tego tekstu, to znaczy, że mam dla Was oldschoolowe jedzenie… Dzisiaj pierwszy filmik z Wyszkowa, gdzie w budce pod szpitalem wraz z kumplem zamówiliśmy sobie po czisburgerze za 15 zł. Idzie przenieść się w czasie, bo kotlet taki, jak serwowano kiedyś, natomiast tu pierwsze skrzypce grały warzywa i sosy. Zaskoczenie, że w mieszanym sosiwie czuć ostrość, której często brakuje mi w kebsach, a tu niepozorne okienko i jest trochę mocy. Prażona cebulka też fajnie urozmaicała smaki” – ocenił Kebson.

Filmik z budki na TikToku Kebsona został wyświetlony już ponad 100 tys. razy.

A jak ocenił kebaba z najczęściej polecanego mu lokalu w Wyszkowie – Ultimatum?

„Mega spolszczony kebab, zobaczcie na te warzywa w środku. […] Słyszałem dużo dobrego, ale mięso bez szału. Mieli chyba jakiś gorszy dzień” – podsumował. W materiale wideo kontynuował: „Cena 23 zł, czas oczekiwania 3 minuty, więc szybko. W sosiku mieszanym nie czuć mocy, jakoś mnie to nie porwało, nawet rzodkiewkę znalazłem. Najlepiej smakowało, jak się na raz gryzło, jak burgera”.

Na szczegółową recenzję wideo z trzeciego lokalu odwiedzonego przez youtubera, czyli POKUSY, trzeba jeszcze poczekać, ale Kebson uchylił już rąbka tajemnicy. Napisał: „Mięsko w płatach bardzo dobre. Będzie pozytywna opinia”.

 

Źródło: FB Kebson - Podróże Za Jedzeniem / red. Aktualizacja: 14/01/2025 19:48
Reklama

Komentarze opinie

Podziel się swoją opinią

Twoje zdanie jest ważne jednak nie może ranić innych osób lub grup.

Komentarze mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.

Zaloguj się

Reklama

Wideo wdi24.pl




Reklama
Wróć do